Witt 75 років

 Компанія «BTS-Group» вітає своїх партнерів з ювілеєм!

 Лідер світового ринку з Німеччини Witt-Gasetechnik, святкує свій день народження 75 років. Компанія розташована в Віттені, забезпечує безпеку і ефективність промислового використання газів. Газозмішувачі серії MG (МГ) і газоаналізатори OXYBABY (оксібейбі), регулятори тиску та клапани - продукцію Witt можна знайти в промисловому застосуванні по всьому світу.

 Вперше запобіжні пристрої для зварювальних робіт, які сьогодні використовуються в усьому світі, були представлені на ринку в 1945 році німецьким виробником Witt. Засновник компанії Пауль Вітт зробив революцію в поводженні з горючими газами завдяки цьому невеликому, але надзвичайно важливого компоненту.

Навіть сьогодні пристрої безпеки все ще є всесвітньо популярною частиною асортименту продукції Witt. Виробник також пропонує широкий асортимент промислової арматури, такий як запобіжні клапани, газові лічильники води та регулятори тиску.

Компанія WITT

 Крім того, Вітт вже давно оснащує газоаналізатори оксібейбі (OXYBABY) і газові МГ (MG) змішувачі електронними системами управління, спеціально розробленими для цієї мети.

 Всі відповідні дані реєструються, оцінюються і виводяться. Таким чином, ці системи, паралельно з "розумною" арматурою, бесшовно пов'язані в виробничому процесі і можуть управлятися "інтелектуально".

 Всі компоненти з'єднані між собою через мережу. Дані сходяться в реальному часі на контролері станції управління. Через ПК або

планшет, відповідальні особи мають всю інформацію, доступну в будь-який час. Якщо щось піде не так або потрібно буде перепланувати, вони можуть втрутитися негайно. Мережева газова технологія, таким чином, забезпечує більш точні технологічні процеси і мінімальна кількість браку, тобто максимальну експлуатаційну безпеку.

Продукція виробляється на сучасному виробничому підприємстві в Віттені. Управління якістю є всеосяжним, всі відповідні стандарти дотримуються і документуються зовнішніми сертифікатами. До речі, Вітт генерує більше половини своїх продажів за межами Німеччини. Через дочірні компанії і партнерів по збуту компанія представлена на всіх континентах і пропонує своїм клієнтам консультації і сервіс на місцях.

Компанія «BTS-Group» є офіційним представником Witt-Gasetechnik в Україні а також здійснює сервіс усього обладнання компанії Witt в Україні.